ویزای کار آلمان (جاب آفر آلمان)
در این مطلب چه میخوانیم؟
مشاغل مورد نیاز آلمان در مهاجرت کاری آلمان
انواع ویزای کار آلمان
ویزای کار استخدامی یا Employment Visa
ویزای جستجوی کار یا Job Seeker Visa
ویزای خوداشتغالی و فری لنسری یا Self-Employed and FreeLancer
برنامه انتقال درون شرکتی یا ICT
ویزای Aupair and Internship
ویزای کارآموزی یا Ausbildung Visa
بلو کارت یا Blue Card

مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار

کشور آلمان با سطح قابل قبولی از رفاه، امنیت، رشد اقتصادی و بازار کار مناسب، این روزها یک مقصد عالی برای مهاجرت به شمار می‌رود. از آنجایی که این کشور صنعتی و پیشرفته در سال‌های اخیر به دنبال نیروی کار پویا و خلاق است، شرایط مناسبی را برای مهاجرت شغلی متقاضیان از سرتاسر دنیا در نظر گرفته است. اگر شما نیز قصد مهاجرت به آلمان، ادامه زندگی و دریافت ویزای کاری آلمان را دارید، این فرصت را از دست ندهید و در ادامه این مطلب همراه با علاالدین مهاجر، مشاغل مورد نیاز و انواع ویزای کار آلمان را بیشتر بشناسید.

مشاغل مورد نیاز آلمان در مهاجرت کاری آلمان

در حال حاضر بیشترین مشاغلی که کشور آلمان اشتیاق خود را برای دریافت نیروی کار به آن‌ها نشان می‌دهد در زمینه‌های زیر هستند:

مشاغل مورد نیاز آلمان در مهاجرت کاری آلمان

پزشکی، پرستاری و سلامت

فروش و بازاریابی

علوم کامپیوتر، شبکه و IT

علوم پایه و سیاسی و تحقیقاتی

فنی تخصصی

مهندسی

 

 

انواع ویزای کار آلمان

ویزای شغلی یکی از راه‌های ورود به کشور آلمان و اقامت در آن است که دریافت آن، روش‌های مختلفی دارد. در ادامه به معرفی 7 مورد از پرکاربردترین انواع ویزای شغلی آلمان می‌پردازیم.

ویزای کار استخدامی یا Employment Visa

این نوع ویزا مناسب افراد فنی و متخصص است که با مهارت و سابقه کار مرتبط، می‌توانند پیشنهاد شغلی یا جاب آفر از کارفرمای آلمانی دریافت کنند و در پی آن اقدام به دریافت ویزا و مجوز کار نمایند.

ویزای جستجوی کار یا Job Seeker Visa

این نوع ویزا این امکان را به متقاضی می‌دهد که به خاک آلمان وارد شود و طی 6 ماه اقامت موقت در این کشور، اقدام به جستجوی کار نماید. لازمه دریافت ویزای جستجوی کار آلمان، 5 سال سابقه کار مفید، مدرک تحصیلی معتبر، مدرک زبان آلمانی و تمکن مالی به میزان هزینه 6 ماه زندگی در آلمان است.

مهاجرت کاری به آلمان

ویزای خوداشتغالی و فری لنسری یا Self-Employed and FreeLancer

ویزای خوداشتغالی آلمان مناسب افرادی است که با مهارت لازم، سابقه کار مفید، سرمایه کافی و برنامه‌ریزی اصولی، قصد راه‌اندازی کسب و کار شخصی در آلمان را دارند. جهت اشتغال به صورت آزاد و فری لنسری در آلمان نیز نیاز به کسب مهارت‌های کافی در زمینه مدنظر است.

برنامه انتقال درون شرکتی یا ICT

ویزای آلمان با روش Intra-Corporate Transfer در واقع زمانی برای شما مناسب است که شما به عنوان مدیر یا نیروی متخصص مشغول به کار در شرکتی باشید که شعبه دیگری در آلمان دارد. در این صورت شما می‌توانید از طریق شرکت جهت اعزام به شعبه دیگر آن اقدام نمایید و در صورت واجد شرایط بودن، ICT Card برای اقامت و کار در آلمان را دریافت کنید.

ویزای Aupair and Internship

کسی که تمایل دارد در امور مربوط به خانه یک خانواده آلمانی کمک کند و مشغول به کار شود، می‌تواند با دریافت ویزای اوپر (Aupair Visa) به این کشور سفر کند. در واقع فرد با انتخاب این شغل علاوه بر دریافت دستمزد و غذا و اقامت رایگان، از حضور مستقیم در یک جمع آلمانی جهت یادگیری زبان و فرهنگ آلمانی بهره می‌برد. شرط دریافت این ویزا، محدودیت سنی کمتر از 27 سال است و به مدت 6 ماه و نهایت یک سال اعتبار دارد. ویزای انترنی یا کارآموزی (Internship) نیز مختص دانشجویان یا دانش آموزانی است که تمایل دارند در دوران تحصیل خود در دوره‌های کار کاربردی شرکت کنند و علاوه بر دریافت دستمزد، از سابقه فعالیت آن در دریافت ویزای کاری آلمان استفاده کنند.

ویزای کارآموزی یا Ausbildung Visa

نوعی دیگر از انواع ویزای آلمان، ویزای آوسبیلدونگ است. این نوع ویزا مختص دانش آموزان یا دانشجویان بالای 17 سال سن است که حداقل مدرک دیپلم خود را دریافت کرده‌اند و دارای مدرک زبان آلمانی و تمکن مالی هستند. در ویزای آوسبیلدونگ، فرد با شرکت در دوره کارآموزی در یک موسسه، با دریافت حقوق، تحصیل و کار می‌کند و مهارت لازم را جهت ورود به بازار کار کسب می‌کند. پس از اتمام دوره نیز می‌تواند به طور رسمی وارد بازار کار آلمان شود.

بلو کارت یا Blue Card

در صورتی که مدرک دانشگاهی معتبر و جاب آفر از یک کارفرمای آلمانی داشته باشید، می‌توانید بلو کارت یا کارت آبی دریافت کنید. در واقع این کارت، مجوز اقامت شما در آلمان است و به واسطه آن می‌توانید در این کشور کار و زندگی کنید. برای دریافت بلو کارت باید مبلغ حقوق تعیین شده برای شما مشخص و مورد تایید باشد.

ویزای کار آلمان

چرا برای مهاجرت به آلمان به علاالدین مهاجر مراجعه کنیم؟

از آنجایی که مهاجرت یکی از بزرگ‌ترین انتخاب‌های یک فرد در زندگی می‌تواند باشد، آگاهی و اطلاعات جامع و دقیق، مهم‌ترین پیش‌نیاز قدم نهادن در مسیر آن است و راهنمایی متخصصان این حوزه کمک شایانی به شما خواهد کرد. از این رو پیشنهاد ما به شما مشاوره با متخصصان و کارشناسان حرفه‌ای علاالدین مهاجر است که قدم به قدم همراه شما خواهند بود. از طریق شماره تماس 02174495 با ما در ارتباط باشید و جامع‌ترین اطلاعات مهاجرت به آلمان و دریافت ویزای کاری آلمان را دریافت نمایید.

 

پرسش های متداول

ویزای کار آلمان معمولا ۴ ساله صادر می‌شود. البته در صورتی که مدت زمان قرارداد کاری منعقد شده کمتر از ۴ سال باشد، مدت زمان اعتبار ویزای شما نیز به اندازه زمان مقرر خواهد بود.
بله؛ یکی از مزایای ویزای کار آلمان این است که به تمامی اعضای تحت تکفل شما (همسر و فرزندان زیر 18 سال) نیز از ابتدا ویزا تعلق می‌گیرد. (البته همسر متقاضی، باید برای الحاق شدن حداقل مدرک A1 زبان آلمانی را داشته باشد.)
بله؛ همسر متقاضی نیز اجازه کار تمام‌وقت در آلمان را خواهد داشت. در این حالت حتی نیاز نیست که کار همسر مرتبط با رشته تحصیلی وی باشد.
دارندگان Blue Card با داشتن مدرک B1 زبان آلمانی، پس از 21 ماه و افرادی که مدرک A2 زبان آلمانی را دارند، پس از 33 ماه می‌توانند اقامت دائم آلمان را دریافت نمایند. دارندگان ویزای کار عادی نیز پس از اخذ ویزای اشتغال در آلمان پس از 5 سال می‌توانند اقامت دائم آلمان را دریافت نمایند.
دارندگان Blue Card و ویزای کار عادی به شرط داشتن مدرک C1 آلمانی، 3 سال پس از اخذ اقامت دائم آلمان، می توانند پاسپورت آلمانی دریافت کنند.